Izvestaji

U petak, 20. Decembra neće biti treninga!

U petak, 20. Decembra neće biti treninga, zbog slave Sveti Nikola!

Uspešno je održan Savezni dečiji aikido seminar u Beogradu

14. Decembra 2014.g. u Republičkom zavodu za sport, uspešno je održan Savezni dečiji seminar u okviru Srpskog aikido saveza. Učestvovalo je oko 100 dece iz Užica, Bajine Bašte, Loznice i Beograda, iz više od 10 klubova. Svaki klub je bio predstavljen sa po nekoliko učesnika.

Seminar je vodio predsednik Srpskog aikido saveza i Osnivač Internacionalne aikido akademije Bratislav Stajić sa svojim najboljim Majstorima.

Pogledajte kratku reportažu sa ovog događaja:

 

Pogledajte izveštaj sa 1. kanala Radio televizije Srbije:

Odrzan je Medjunarodni aikido seminar u Beogradu

aikido-seminar-grupna-kosutnjak

25. Oktobra 2014. Bratislav Stajić, predsednik Srpskog aikido saveza i osnivač Internacionalne aikido akademije, održao je Medjunarodni aikido seminar u Republičkom Zavodu za sport.

Učestvovalo je oko 60 aikidoka iz Srbije i Rusije. Tokom seminara održano je polaganje za crne pojaseve, a
nakon seminara, organizovan je i zajednicki ručak za sve ucesnike.

Bratislav Stajić - 35 godina u aikidou

internacionalna aikido akademija grupna zavod beograd

Bratislav Stajić, osnivač Internacionalne Aikido Akademije, održao je u Beogradu V učideši aikido seminar od 2. do 8. Februara 2014.godine.

Aikido treneri iz više zemalja, dolaze redovno po znanje u Internacionalnu Aikido Akademiju, što samo po sebi dovoljno govori o kvalitetu i nivou naše organizacije.

Na seminaru su učestvovale aikidoke iz Srbije, Rusije, Kazahstana, Slovenije i Makedonije.

aikido-academy-uchideshi-2014.jpg

S obzirom da je 6. Februara 2014 godine tačno 35 godina od kada je Bratislav Stajić počeo da se bavi aikidoom, seminar je ovog puta bio posvećen tom značajnom jubileju.

Za ovo vreme održano je 12 dvosatnih treninga posvećenih aikido principima kroz praktične primere, javni nastup u bioskopu Šumadija kao i jednodnevni međunarodni seminar u Republičkom zavodu za sport.

 

Seminar je zatvoren uz svečanu večeru, živu muziku i druženje, u restoranu Pink.

aikido-jubilej-pink

Internacionalni Aikido Seminar - Iževsk, Rusija, 2013

aikido iyevsk

Bratislav Stajić održao je u Iževsku, u Rusiji, od 8. do 10. Novembra 2013.g.  Internacionalni aikido seminar. Posle seminara održano je polaganje za učeničke i Majstorske pojaseve po programu Internacionalne aikido akademije.

Glavni trener Aikido centra "Istok-Zapad" iz Iževska i učenik Bratislava Stajića, Andrej Kamajev, uspešno je položio za crni pojas 5.Dan.

Glavni trener aikido kluba "Harmonija" Igor Derjagin položio je za crni pojas 4.Dan.