Međunarodni aikido seminar Sokobanja 2011

Međunarodni aikido seminar Sokobanja 2011

26. i 27. Marta 2011.g. uspešno je održan Međunarodni aikido seminar u Sokobanji, koji je vodio Bratislav Stajić, nosioc crnog pojasa 8.Dan IAA.

Seminar je održan u okvirima Srpskog aikido saveza i Internacionalne aikido akademije, kao redovni godišnji Savezni seminar Srpskog aikido saveza, koji je prerastao u međunarodni zbog učestvovanja aikidoka iz nekoliko zemalja, iz Srbije, Slovenije i BiH.

{youtube}6HflJdjv3sY{/youtube}

Aikido Sokobanja

Na sastanku Srpskog aikido saveza, dogovoreno je da organizaciju semina

ra preuzme na sebe Aikido grupa Škole borenja "Trem", koju uspešno vodi Dejan Stanković, nosioc crnog pojasa 3.Dan IAA sa svojim saradnicima.

Minutom ćutanja nastradalima u Japanu je označen početak seminara na kome je učestvovalo 135 mlađih i starijih aikidoka, od čega 26 nosioca crnog pojasa. Za nepuna dva dana trajanja seminara, Bratislav Stajić je održao jedan zajednički, dva za decu, dva treninga za odrasle i jedno teoretsko predavanje.

Pored treninga, za decu smo organizovali obilazak Sokobanje, za šta je bio zadužen Milorad Vujović, crni pojas 4. Dan IAA, i sportske igre, koje je vodio Dejan Žuža, crni pojas 4.Dan IAA. Na raspolaganju su nam bili i svi sadržaji hotela, u slobodno vreme, kojeg gotovo da i nije bilo :).

U svakom slučaju, seminar je protekao u fantastičnoj pozitivnoj atmosferi.

 

{phocagallery view=category|categoryid=14}

 

Povezani tekstovi