Početak nove sezone treninga

Nova sezona treninga 2019/2020 u Aikido akademiji počinje od 1. Septembra! Treninzi se odvijaju po redovnom rasporedu. Sa radošću očekujemo da vidimo stare kolege i članove kluba, i veselimo se susretu sa novim učenicima. 

Sezona letnjih odmora se završava, ali to ne znači da nema razloga da budete srećni. Krajem leta dolazi i početak nove aikido sezone, koja pruža šansu za nove mogućnosti.

Ponovo Vam se pruža izuzetna prilika da nadoknadite propušteno, sve izostanke sa treninga, mnoge nedorečene . Da ojačate svoj karakter i dokažete sebi da imate jaku volju.

Pobedite svoju lenjost, i nemojte povlađivati sebi raznim izgovorima, kao što su: nemam vremena (ne možete odvojiti 3 sata nedeljno za sebe?), imam predavanja (u 21 sat uveče?), moram... 

Kod nas na treninge dolaze  i iz udaljenih delova Beograda, iz drugih gradova Srbije, pa i iz gradova drugih država udaljenih po više hiljada kilometara.

Ne dozvolite da Vas savladaju oklevanja, odugovlačenja, odlaganja i druge slabosti. I zato samo napred i kreni na trening!

[blockquote cite="Martin Luther King, Jr."]Ako ne možeš da letiš, onda trči. Ako ne možeš da trčiš – hodaj. Ako ne možeš da hodaš, onda puzi, ali šta god radio – samo nastavi da se krećeš napred.[/blockquote]

 

 

Povezani tekstovi