Od 23. Marta ponovo se održavaju redovni aikido treninzi

Od 23. Marta 2021 godine, Aikido akademija je nastavila sa redovnim aikido treninzima u Sportskom centru Žarkovo u Beogradu.

Termini treninga su Utorkom i Četvrtkom od 20, i subotom od 12 časova.

DOLAZITE REDOVNO NA  AIKIDO TRENINGE

Pozivamo naše članove da se aktiviraju i redovno dolaze u Aikido akademiju. Budite uporni i jačajte svoju volju. Ne dozvolite da Vas pokolebaju misli i izgovori kojima popuštate sebi. 

Svaki propušteni trening je nenadoknadiv, i predstavlja mali poraz.  Kontinuitet treninga kroz duži vremenski period, uči nas disciplini, i daje nam samopoštovanje. Redovnost je prvi i osnovni uslov za napredovanje u svemu, pa i u aikidou. 

U TOKU JE PRIPREMA ZA POLAGANJE

U toku je priprema za polaganje za  zvanja (pojaseve), prema programu Internacionalne aikido akademije. Sada je pravo vreme za kvalitetnu pripremu, kada Vaši treneri mogu da Vam posvete maksimalnu pažnju i pravilno Vas usmere. Svaki sledeći pojas je teži, i vodi Vas na viši nivo znanja. Zato je neophodno da se sve više trudimo. I treba to raditi uporno, kroz određeni vremenski period.

Periodi između polaganja nisu pauze, već vreme da se usavršavamo. 

KADA ĆE BITI ODRŽANO POLAGANJE?

Sledeći redovni termin polaganja za pojaseve je krajem Juna 2021 godine. Tačan datum nije određen, ali to će biti na jedom od poslednjih treninga u ovoj sezoni.

Da vas podsetim, redovni treninzi se neće održavati u julu i avgustu. U septembru krećemo sa novom sezonom treninga

 

Treninge vode: Bratislav Stajić i Milorad Vujović.

[trailer_box image="images/content/Trening/IMG_20201021_214504.jpg" title="Aikido akademija, Sportski centar Žarkovo"]Aikido tehnika Irimi nage[/trailer_box]

 

 

 

 

 

Povezani tekstovi