Seminar aikidoa u Novosibirsku april 2008

Od 24-og do 28-og aprila 2008.g. Bratislav Stajić , Crni pojas 8. Dan, sa svojim učenikom, Draganom Stankovićem, Crni pojas 4. Dan, je vodio seminar  aikidoa u Rusiji, u gradu Novosibirsku.

Seminaru su prisustvovali i treneri iz drugih gradova Rusije, iz Kazahstana, kao i iz drugih borilačkih veština: Hapkido, Yoshinkan Aikido,  Aikikai, Rukopašni boj  (ruska borilačka veština koja se izučava  u vojsci, policiji), Borba bez pravila (samo ime kaže)   itd.

Od 24-og do 28-og aprila 2008.g. Bratislav Stajić , Crni pojas 8. Dan, sa svojim učenikom, Draganom Stankovićem, Crni pojas 4. Dan, je vodio seminar  aikidoa u Rusiji, u gradu Novosibirsku. Seminaru su prisustvovali i treneri iz drugih gradova Rusije, iz Kazahstana, kao i iz drugih borilačkih veština: Hapkido, Yoshinkan Aikido,  Aikikai, Rukopašni boj  (ruska borilačka veština koja se izučava  u vojsci, policiji), Borba bez pravila (samo ime kaže)   itd.

Iako je vodio seminare u njihovom gradu prethodne dve godine, kojima su domaćini bili više nego zadovoljni, ovog puta  kvalitetom, kvantitetom  i metodikom vođenja seminara, ucesnici seminara bili su odusevljeni Smile.

Dinamika treninga je bila obično od ujutro do kasno uveče, sa malom pauzom za ručak. I za sve to vreme, učesnicima je pažnja  bila aktivna zahvaljujući  izuzetnom načinu vođenja treninga.

 

{gallery}novosibirsk{/gallery}

Zaključak: Bratislav Stajić svojom metodikom  postavlja  nove, više standarde za vodjenje seminara i treninga.

Povezani tekstovi