Dečiji seminar u Tršiću

U subotu, 10.juna 2007.g. održan je izvanredan dečji seminar  u  Tršiću u organizaciji kluba Gimnazion iz Loznice.  Seminar  je vodio  Ljuba  Vračarević. Naravno, učestvovala je i naša ekipa, mlađi članovi Borilačkog kluba Dinamična sfera . Učestvovali su: Petreski Aleksa i Nikola, Aleksić Katarina i Veljko, Đorđević Nikola, Mihailović Sara, Petrović Damjan i Lukić Pavle. Ekipu je vodio trener Milorad Vujović.

Seminar je održan na otvorenom u porti crkve Svetog Arhangela Mihaila . Sveštenik je poželeo dobrodošlicu gostima, i odmah nakon toga, Ljuba Vračarević je održao trening. Posle toga, u kraćem prikazu tehnika realnog aikidoa, nastupala je naša ekipa (u gore pomenutom sastavu) sa veoma zapaženim uspehom. Moramo da se pohvalimo i da smo u nadvlačenju konopca pobedili stariju i krupniju decu, Ljubine dečje crne pojaseve :-))).

U programu je bio i obilazak Vukove kuće u Tršiću. Vukova kuća, onakva kako danas izgleda, podignuta je 1933.g. u stilu tršićke kuće onog vremena, na zgarištu Vukovog roditeljskog doma koji su spalili Turci.

Utisci: Deca su bila oduševljena.

Zahvaljujemo se roditeljima, koji su omogućili da prisustvujemo ovako lepom seminaru.

{gallery}Trsic{/gallery}

Povezani tekstovi